Social

2020-06-25, 15:56:37

O studentă din Redea are nevoie de sprijin financiar, pentru o intervenţie chirurgicală la o clinică din Spania

Diagnosticată în jurul vârstei de 2 ani cu tetrapareză spastică, Loredana Mihaela Ştefan, o tânără din comuna Redea, studentă la Facultatea de Farmacie din Craiova, cere ajutorul celor cu suflet mare pentru a strânge fondurile necesare unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Barcelona, care îi va corecta handicapul fizic, pe care-l are din copilărie, la piciorul şi mâna dreaptă. Suma, 4.500 de euro, pentru mulţi dintre noi, pare infimă, însă, pentru ea reprezintă enorm, mult pentru posibilităţile ei şi ale bunicilor, aceasta fiind crescută de mică de către bunicii din partea tatălui, după ce mama a părăsit-o la o vârstă fragedă.

Loredana Mihaela Ştefan este o fată tânără, frumoasă, ale cărei visuri erau să devină medic. Nu a fost să fie Medicină, însă, este studentă la Facultatea de Farmacie, din Craiova. În cadrul universităţii a aflat despre un chirurg renumit, care i-ar putea corecta handicapul fizic pe care-l are, încă de când s-a născut.

M-am nascut la 7 luni. În jurul vârstei de doi ani, bunicii mei au sesizat ca nu pot merge şi au inceput investigatiile, acestea soldându-se cu diagnosticul de tetrapareză spastică. Acest diagnostic nu a fost foarte bine primit de mama mea, care a decis sa ne părăsească. Eu am ramas în grija bunicilor paterni. Tatăl meu recăsătorindu-se după caţiva ani.

De la varsta de cinci ani au inceput un lung şir de intervenţii chirurgicale şi recuperare. Anii au trecut şi din nefericire,am ramas cu un handicap fizic . Mult timp am crezut că pentru mine nu se mai poate face nimic şi aşa o să rămân întreaga viaţa. Ajungând la facultate, am întalnit o persoană cu multă experienţă în domeniu, care mi-a vorbit de o nouă intervenţie care m-ar ajuta şi mi-a facilitat contactul cu un chirurg renumit din Barcelona”, spune Loredana, o tânără crescută de bunici. 

Costul intervenţiei la chirurgul Igor Nazarov costă 4.500 de euro, o sumă mică, dar care pentru Loredana reprezintă enorm.

„În urma consultului, mi-a oferit şansa de recuperare 100%, dar această sansă costă, şi costă foarte mult, 4500 euro. Sunt foarte mulţi bani iar bunicii mei sunt foarte în vârstă, cu pensii mici. Din puţinul nostru am reuşit să strângem o parte din bani, dar suntem contra cronometru. Am operaţia pe data de 28 iulie şi două posibilităţi: ori facem rost de restul banutilor ori o amân”, mai spune Loredana, care a demarat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook. 

Cei care doresc să o ajute pot dona în contul RO28INGB0000999910453709, deschis pe numele Ştefan Loredana Mihaela. 


 


Comentarii

Redacţia

2020-06-25 15:56:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...