Social

2019-07-23, 12:42:42

Ofertă de muncă în străinătate, la cules mere şi pere

O companie olandeză caută lucrători în agricultură, la cules mere şi pere. Nu se solicită experienţă, dar munictorii trebuie să aibă o condiţie fizică bună şi să poată lucra în orice condiţii atmosferice. Munca începe pe 24 august şi durează patru săptămâni. Ora este plătită cu aproape 10 euro. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

O companie din Olanda, care deţine 12 hectare de meri şi peri, caută prin serviciul EURES forţă de muncă. Se lucrează 54 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile, între orele 8.00-18.00. Nu se lucrează duminica.

Angajatorul olandez nu solicită experienţă în agricultură, în schimb, muncitorii trebuie să cunoască engleza, nivel conversaţional.

Cazarea este asigurată într-un parc de bungalow-uri, aflat la o distanţă de locul de muncă de circa 25 de minute. Transportul este gratuit. Bungalow-ul este complet mobilat şi are trei dormitoare de două paturi, televizor, internet, maşină de spălat rufe. Costul cazării este de 65 de euro pe săptămână şi include toate utilităţile. Asigurarea medicală este plătită de angajator.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru detalii suplimentare legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă. Oferta este valabilă până pe data de 12 august.

Comentarii

Redacţia

2019-07-23 12:42:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...