Actualitate

2016-01-05, 14:13:14

Ofertă săracă de locuri de muncă, la început de an, în Olt

În această săptămână, şomerii din judeţ au la dispoziţie puţin peste 50 de posturi vacante, anunţate de către angajatorii olteni la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

Faţă de sfârşitul anului trecut, când oferta locurilor de muncă a fost una generoasă, situaţia nu se repetă la începutul de an.

 

Astfel, AJOFM Olt a identificat doar 51 locuri de muncă vacante oferite de angajatorii olteni. În judeţul Olt, angajatorii caută lucrători gestionari fiind oferite 27 locuri, manipulant mărfuri (4 locuri), turnător metale şi neferoase (3 locuri), lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii (3 posturi), montator - ajutor spete (trei locuri), strungar universal (3 locuri), operator responsabil cu supravegherea tehnică a instalaţiilor (3 locuri), agent de securitate intervenţie (două locuri), operator introducere, validare şi prelucrare date (un loc), lăcătuş mecanic - un loc şi un post de contabil.

 

Din totalul de 51 de locuri de muncă vacante, 32 se găsesc în Caracal şi doar 19 în Slatina. Toţi cei interesaţi în găsirea unui loc de muncă pot afla mai multe amănunte de la punctele de lucru din Caracal şi Slatina ale AJOFM Olt. La începutul lunii decembrie 2015, rata şomajului în Olt era de 7,95 procente ceea ce corespunde unui număr de 13.934 de persoane.
 

Comentarii

Redacţia

2016-01-05 14:13:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro