Administraţie

2018-05-22, 17:48:33

Oficial. DASIP, Loctrans și Poliția Locală se mută în clădirea fostului Liceu „Ion Mincu”

Ministerul Educației și-a dat acordul pentru schimbarea destinației clădirii fostului Liceu de construcții din Slatina, imobilul respectiv urmând să servească drept sediu pentru trei direcții din subordinea municipalității.

Și aleșii locali și-au dat, marți, acordul de principiu pentru această mutare. Este vorba despre Dispeceratul Poliției Locale și sediile DASIP, Loctrans și al Asociației de dezvoltare ADI „Oltului”.

Este ultimul pas în ceea ce privește schimbarea destinației clădirii fostului Liceu «Ion Mincu», după primirea avizului pozitiv de la Ministerul Educației. În ședința de astăzi, am primit acordul de principiu să schimbăm destinația clădirii și să o oferim către Direcția Administrarea Străzilor și Iluminat Public, Poliția Locală, Loctrans și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Oltul». Fiecare serviciu în parte va face investiții acolo. Detaliile cu privire la ce spațiu va administra fiecare serviciu sunt cuprinse în hotărârea. Fiecare își va promova propriul program de investiții, conform rectificării bugetului de venituri și cheltuieli care se va face în iulie-august”, a declarat viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu.

El a adăugat că actualul sediu a celor patru instituții, situat pe strada Crișan, va fi demolat.

Imobilul din curtea sălii polivalente va fi demolat ulterior, conform unui studiu de expertiză iar acolo se va amenaja o parcare care va deservi spatiile de agrement de acolo, sala de sport și bazinul de înot”, a mai spus viceprimarul.

Stăncioiu a adăugat că mutarea s-a făcut din nevoia de spațiu, dar pentru că imobilul fostului Liceu de construcții s-ar fi degradat nefolosit.

Această mutare era necesară deoarece Loctrans, spre exemplu, nu avea spațiu suficient pentru parcul auto. Cei de la DASIP, de asemenea, aveau nevoie de mai mult spațiu. Pe lângă asta, se dă o utilitate acelei clădiri, care s-ar fi deteriorat în timp”, a conchis Stăncioiu.

Comentarii

Redacţia

2018-05-22 17:48:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...