Comunitate

2018-09-27, 12:29:28

Oficial. Primăria a concesionat terenul pentru construcţia restaurantului McDonald’s la fosta unitate militară din Slatina

Un teren în suprafaţă de peste 3.400 de metri pătraţi de la fosta unitate militară din Slatina a fost concesionat de municipalitate către societatea care deţine franciza pentru restaurantele McDonald’s, potrivit primarului Emil Moţ. Investiţia se ridică la peste şapte milioane de lei, iar valoarea concesiunii este de aproape 400.000 de euro. În plus, se vor crea 60 de noi locuri de muncă.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este vorba despre un restaurant tip McDrive, situat la intersecţia bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari.

„Primăria Slatina a finalizat procedura de concesionare a terenului în suprafaţă de 3.443 de metri pătraţi către societatea SC Premier Restaurants România SRL. Această societate deţine franciza pentru restaurantele McDonald’s. De astăzi, putem spune că Slatina, cu siguranţă, va avea un restaurant McDonald’s. Au fost foarte multe discuţii în trecut, dacă vom avea sau nu, dar eu mi-am păstrat dreptul să nu comentez pe acest subiect, până nu am avut un contract semnat cu societatea respectivă. Unitatea de alimentaţie publică tip McDonald’s este un McDrive, un restaurant cu intrare şi ieşire pentru autoturisme. Clienţii pot fi serviţi şi direct de la autoturisme, nu doar în restaurant”, a afirmat Moţ.

Edilul a apreciat că restaurantul McDonald’s va fi unul dintre cele mai mari din zonă.

„Restaurantul este un drive-fastfood, cu regim de înălţime parter, cu o suprafaţă construită de 415 metri. Este un restaurant foarte mare, spre comparaţie, la Craiova sunt două sute şi ceva de metri construiţi. Va avea circa 100 de locuri, în interior, şi o terasă afară. Va fi şi o parcare cu aproximativ 30 de locuri şi pentru cei mici un loc de joacă”, a mai spus Emil Moţ.

Obiectivul de investiţii are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă. Primarul mai spune că resturantul ar putea fi gata în şase luni.

„Termenul de finalizare este 1 decembrie 2019, dar după cum îi ştim pe cei din privat, probabil că în şase luni va fi gata, undeva în luna iunie-iulie. Este o concesiune pe 49 de ani, în valoare de 396.000 de euro. Atât au plătit cei de la Premier Restaurants pe terenul de la unitatea militară”, a conchis Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2018-09-27 12:29:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...