Social

2019-02-12, 15:50:29

Olanda caută muncitori în agricultură, la cules sparanghel

O nouă ofertă de muncă în agricultură prin serviciul EURES. Olanda caută muncitori pentru strângerea sparanghelului. Contractul este pe perioadă determinată, aprilie- sfârşitul lunii iunie.

Se caută persoane cu o condiţie fizică bună, capabile să lucreze individual şi în echipă, indiferent de condiţiile meteorologice. Nu se cere exeperienţă în agricultură, însă muncitorii trebuie să cunoască engleza, nivel conversaţional.

Angajatorul pune la dispoziţie cazare contra cost, 60 euro pe săptămână cu toate costurile incluse (gaz, electricitate, apă). Locuinţa se află în incinta companiei şi este complet mobilată: paturi, saltele, dulapuri, încălzire şi chei private pentru dormitoare (două sau patru persoane într-o singură cameră). Baia, toaleta și bucătăria sunt la comun cu alți angajați și sunt complet mobilate. Asigurarea de sănatate este plătită de angajator, în valoare de 22 euro pe săptămână.

Ora de lucru este plătită cu 9,82 de euro pentru persoanele cu vârsta de peste 22 de ani. Durata contractului este pe o perioadă de trei luni, începând cu aprilie.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-02-12 15:50:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...