Social

2020-02-19, 10:59:45

Olanda caută, printre olteni, culegători de căpşune

O nouă ofertă de muncă în străinătate, în sectorul agricol. Olanda caută printre olteni culegători de căpşune. Contractul este determinat, pe o perioadă de nouă luni. Ora de lucru este plătită cu aproximativ 10 euro.

Se lucrează la plantarea căpşunelor în ghivece, curăţarea şi tăierea florilor, recoltarea şi sortarea căpşunelor şi curăţarea serei după recoltarea fructelor. Se munceşte şase zile pe săptămână, în total 38 de ore. Duminica este zi liberă. 

Candidaţii trebuie să fie motivaţi să presteze munca şi să aibă disponibilitate de a lucra pe o perioadă de nouă luni. Se cer condiţie fizică bună, dar şi cunoştinţe de limba engleză, nivel conversaţional.

Angajatorul oferă locuinţă, contra sumei de 50 de euro pe săptămână. Aceasta este la sediul companiei unde se şi lucrează. Asigurarea de sănătate, în valoare de aproape 26 de euro pe săptămână, este plătită de angajator.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Termenul limită al ofertei este 30 martie.

Comentarii

Redacţia

2020-02-19 10:59:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...