Sport

2019-09-16, 12:33:25

Oliwer Dobre, din nou campion naţional

Cel mai longeviv sportiv al karateului românesc, Oliwer Dobre, a cucerit un nou titlu naţional. Sportivul legitimat la CS Aluminiu Alro a obţinut medalia de aur în proba fukugo la actuala ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, ce s-a desfăşurat la Brăila.

Karateka de la Aluminiu Alro Slatina, Olwer Dobre, a cucerit medalia de aur, în proba fukugo, la actuala ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, ce s-a desfăşurat la Brăila. De asemenea, sportivul pregătit de Ilie Dobre a obţinut şi medalia de bronz la kumite individual, reuşind astfel să se menţină în topul celor mai buni sportivi ai karateului românesc, în ciuda vârstei.

Oliwer Dobre, care are 45 de ani, este component al lotului naţional şi va reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, care va avea loc în Germania.

Comentarii

Redacţia

2019-09-16 12:33:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...