Actualitate

2017-04-15, 16:15:15

Oltenii care au păstrat bonurile din primele trei luni ale anului, emoţii chiar de Paşte, la Loteria bonurilor fiscale

De Paşte vor fi organizate două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, ambele extrageri având loc duminică. Oltenii pot afla dacă deţin bonul câştigător în prima zi de Paşte, de la ora 16.00.

Oltenii care au păstrat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie-31 martie pot participa la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 16 aprilie, fondul de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult o sută de premii.

Tot în prima zi de Paşte, este programată şi extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 martie 2017, fiind alocată aceeaşi sumă.


Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă constă în extragerea bilelor care vor determina ziua şi luna emiterii, precum şi valoarea bonului câştigător pentru extragerea ocazională şi a bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonului câştigător, pentru cea lunară. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim o sută de bonuri câştigătoare.


Extragerile vor fi realizate cu urnele şi bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF şi al CNLR. Bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de tragere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

 

Comentarii

Redacţia

2017-04-15 16:15:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro