Administraţie

2021-02-23, 16:51:04

Oltenii, care aveau terenuri pe traseul Drumul Expres, aşteaptă de doi ani banii de la Guvern

Oltenii din localităţile Bârza, Balş şi Piatra-Olt, care au proprietăţi pe traseul Drumului Expres Craiova-Piteşti, nu şi-au primit nici acum banii pentru suprafeţele expropriate.


Deputatul PSD Olt, Florin Barbu, a adresat o interpelare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a afla când se va remedia această problemă şi oamenii îşi vor primi banii.

Situaţia este tergiversată de doi ani.

Aceasta trebuie să fie viziunea de dezvoltare a oricărui Guvern! Nu este normal ca oltenii din localitățile Bârza, Balș și Piatra-Olt, care au proprietăţi pe traseul Drumului Expres Craiova- Slatina-Piteşti să nu își primească, până la această oră, banii în urma exproprierilor. Se fac doi ani de când miniștrii Transporturilor din Guvernele Orban și Cîțu îi ignoră pe acești oameni! De aceea, i-am adresat o întrebare pe această temă ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă! Oamenii trebuie să își primească drepturile și voi face tot ce pot ca să îi ajut. Este dreptul lor și responsabilitatea voastră!”, a transmis Florin Barbu.

Comentarii

Redacţia

2021-02-23 16:51:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...