Actualitate

2019-07-11, 15:07:29

Oltenii îşi mai pot declara veniturile realizate în ţară sau în străinătate până la finalul lunii. Declaraţia unică poate fi depusă şi online

Reprezentanţii Fiscului oltean au anunţat că termenul limită pentru depunerea Declaraţiei unice este 31 iulie. Aceasta poate fi depusă şi online sau prin poştă.

Prin acest formular, oltenii trebuie să declare impozitul pe veniturile realizate în ţară sau din străinătate în anul 2018; impozitul pe venitul estimat a se realiza din România în anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit; venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuții sociale pentru anul 2019 și, după caz, contribuțiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

Declarația unică poate fi depusă şi online, pe baza unui certificat digital calificat.

De asemenea, Declaraţia privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice se poate transmite și prin poștă sau se poate depune la sediul unităților fiscale.

Specialiștii ANAF oferă asistență telefonică, în domeniul fiscal sau IT, la numărul 0314.039.160, pentru completarea și depunerea declarației. În plus, contribuabilii beneficiază de asistență și la sediul unităților fiscale pentru completarea și depunerea online, utilizând calculatoarele puse la dispoziția contribuabililor special pentru acest scop.


Comentarii

Redacţia

2019-07-11 15:07:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...