Administraţie

2019-03-21, 14:15:43

Oprescu, despre noul buget: „CJ câștigă aproximativ 30 de milioane de lei în plus. Banii merg către drumurile județene și către Spitalul Slatina”

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că atât forul judeţean, cât şi primăriile oltene vor primi mai mulţi bani, pe noua formulă de buget, fondurile fiind direcţionate către investiţii.

Oprescu a declarat că primăriile vor avea fonduri suficiente să facă şi anumite lucrări prin localitate.

„Pe noua formulă de buget atât Consiliul Județean, cât și UAT-urile câștigă foarte mulți bani. Și nu e vorba doar de transferul veniturilor și cheltuielilor legate de plata indemnizațiilor cu handicap. E vorba despre localități și o să vedeți formula, localitățile mari vor rămâne cu bani și de funcționare, dar și să facă anumite lucrări prin localitate”, a afirmat preşedintele CJ.

Marius Oprescu a enumerat şi care sunt investiţiile către care Consiliul Judeţean va direcţiona fonduri, anul acesta.

„În ceea ce privește Consiliul Județean, câștigă aproximativ 30 de milioane de lei în plus față de formula de calcul din anii trecuți. Banii vor merge către investiții. De fiecare dată, banii pe care i-am avut i-am alocat către drumurile județene și către Spitalul Județean Slatina. Anul acesta o să vedeți că vom avea investiții atât la Spitalul Județean, cât și la Direcția Copilului și în zona de infrastructură a drumurilor județene”,
a conchis Oprescu.

Bugetul Consiliului Judeţean Olt se află în transparenţă, urmând să fie aprobat într-o viitoare şedinţă a legislativului judeţean.

Comentarii

Redacţia

2019-03-21 14:15:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...