Politică

2019-12-05, 16:03:15

Oprescu, despre rezultatul „istoric” al PNL Olt: „Dacă noi am ieşit pe locul doi pe ţară, este clar că ei sunt pe penultimul loc”

Afirmaţia liderilor PNL Olt că rezultatul din turul doi al prezidenţialelor este unul „istoric” este una care n-are legătură cu matematica sau cu logica, a declarat preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

Liderul social-democrat spune că atât timp cât rezultatul obţinut de PSD Olt este al doilea pe ţară, rezultatul adversarilor liberali nu poate fi decât penultimul. Marius Oprescu a mai afirmat că actuala conducere a PNL Olt a reuşit să bată toate recordurile negative deţinute anterior de deputatul Gigel Ştirbu, fostul şef al organizaţiei liberale.

„PSD Olt a fost pe locul doi pe ţară, în ambele tururi ale prezidenţialelor. Aş vrea să fac o remarcă foarte scurtă. De obicei nu mă bag în politica celorlalte partide, dar am văzut că adversarii noştri au vorbit de un rezultat istoric, la Olt. Rezultatul este cu adevărat istoric, această «performanţă» de a ieşit pe ultimul loc n-a reuşit-o nici chiar Gigel Ştirbu, care a fost unul dintre cei mai slabi preşedinţi de organizaţii judeţene pe care i-a avut PNL. Ca atare, este un rezultat istoric să ieşi pe penultimul loc pe ţară şi să te feliciţi pentru acest lucru cu şampanie. E greu cu matematica, anumiţi oameni n-au făcut la şcoală matematică şi nici logică. Fiind doi contracandidaţi, dacă noi am ieşit pe locul doi pe ţară, este clar că ei sunt pe penultimul loc pe ţară. Nu trebuia să se uite pe niciun clasament, le spuneam noi în următoarea dimineaţă, ştiu că ei n-au niciun fel de structură şi n-au făcut vreo numărătoare paralelă”, a spus Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2019-12-05 16:03:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...