Administraţie

2018-12-21, 11:43:16

Oprescu: „Sunt foarte multe proiecte din Olt pe lista de așteptare pentru finanţare din economiile făcute din PNDL”

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că sumele economisite, în urma licitaţiilor, din alocările PNDL pentru judeţul Olt vor fi distribuite proiectelor care nu au fost finanţate iniţial.

Finanţare din suma economisită vor primi doar proiectele depuse până în aprilie 2017

„Sunt foarte multe proiecte din Olt pe lista de așteptare, dar ele vor intra în ordinea priorității din economiile sumei alocate județului Olt. Noi la început am avut 823 milioane lei alocate. În urma licitațiilor, aceste proiecte au mai scăzut ca valoare și toate aceste economii vor rămâne în Olt și vor intra proiectele din lista suplimentară, care au fost depuse în acel moment, atunci când a fost termenul, respectiv până în aprilie 2017”, a declarat Oprescu.

Şeful CJ Olt şi-a exprimat speranţa că şi anul viitor se va lucra intens pentru finalizarea lucrărilor finanţate prin PNDL.

„Sunt foarte multe proiecte care sunt aproape de finalizare, chiar dacă abia anul acesta a început acest proiect. Așa cum știți, bani au fost până aproape de finalul lunii noiembrie. Practic în acest an am avut finanțare și s-a lucrat pentru o perioadă de aproape nouă luni și cred că și anul viitor se va lucra în același ritm”, a conchis Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2018-12-21 11:43:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...