Actualitate

2020-08-01, 18:35:22

Oraşul Corabia, fără apă potabilă. Se intervine pentru remedierea avariei

Locuitorii din oraşul Corabia au rămas fără apă la robinete, în plină zi caniculară, din cauza unei avarii. Echiepele de intervenţie lucrează pentru remedierea defecţiunii, apărute din cauza unui transformator ars la staţia de pompare a apei.

Situaţie neplăcută pentru locuitorii din Corabia. Oamenii nu au apă potabilă din cauza unei avarii produse la staţia de pompare a apei. Primăria informează cetăţenii că echipele de intervenţie lucrează la această oră pentru remedierea problemei apărute.

„Urmare a unei avarii, cauzate de un transformator ars la Stația de pompare a apei, a fost întreruptă furnizarea apei potabile in oraș. Ne cerem scuze pentru acest incident, indepedent de voința noastră. Echipele de intervenție de la CEZ și Compania de Apă sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, anunţă Primăria Corabia. 


Comentarii

Redacţia

2020-08-01 18:35:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...