Economie

2019-04-24, 14:40:31

Oraşul Piatra-Olt va fi racordat la reţeaua de gaze naturale

Primăria oraşului Piatra-Olt a primit avizul de principiu de la Societatea Naţională Transgaz pentru racordarea la reţeaua naţională de transport a gazelor naturale.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra-Olt, Robert Munteanu, a declarat că administraţia locală a alocat deja fonduri pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate. Finanţarea lucrărilor pentru racordarea la reţeaua de gaze naturale ar urma să fie suportată de Guvenrul României, prin intermediul Ordonanţei de urgenţă 114/2018.

„Noi am alocat deja în bugetul local fonduri pentru realizarea studiului de fezabilitate. Urmează să vedem ce bani vor fi alocaţi pentru lucrare, prin intermediul OUG 114/2018, şi vrem să începem lucrarea cât mai repede. Reţeaua va fi introdusă în tot oraşul Piatra Olt”, a declarat Munteanu.

Oraşul Piatra-Olt va fi racordat la conducta Iancu Jianu - Balş.

Comentarii

Redacţia

2019-04-24 14:40:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...