Naţional

2020-03-26, 10:48:37

Orban a anunţat că îl propune pe Nelu Tătaru la Ministerul Sănătăţii, după demisia lui Costache

Secretarul de stat Nelu Tătaru preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce Victor Costache a demisionat din funcţia de ministru, a anunțat Ludovic Orban în urmă cu câteva minute.Orban a confirmat faptul că Victor Costache a demisionat.

Totodată, premierul Ludovic Orban a menționat că va transmite președintelui Klaus Iohannis demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății și că va propune numirea lui Nelu Tătaru în această funcție.

”Am luat act de această demisie. Îi voi transmite președintelui. Aproape 5 luni, a făcut parte din guvernul pe care îl conduc, am făcut echipă și am luat decizii importante împreună. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru buna colaborare. Funcția de ministru al Sănătății, îl voi propune pe domnul Nelu Tătaru, secretar de stat. Face parte din eechipa de la minister. Este în prima linia a bătăliei. Știe foarte bine tot planul de măsuri. Acum este la Suceava, urmând să revină în București pentru a discuta detalii.”, a declarat Ludovic Orban, imediat după demisia lui Costache.

Comentarii

Redacţia

2020-03-26 10:48:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...