Sport

2019-12-02, 14:29:32

Ostase şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor la Campionatul Mondial din Japonia

Debutantă la Campionatul Mondial, pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a marcat în tricoul selecţionatei tricolore în meciul cu Senegal, câştigat cu 29-24. România se află în grupă cu Spania, Senegal, Kazahstan, Muntenegru şi Ungaria. Primele trei se califică în grupele principale, iar de acolo primele două în semifinale.

După meciul dezastruos cu Spania, pierdut cu 16-31, România a obţinut prima victorie la Campionatul Mondial din Japona contra Senegalului. A fost meciul în care pivotul echipei CSM Slatina şi-a trecut şi ea numele pe lista marcatoarelor. Lorena Ostase se numără printre debutantele din echipa naţională, iar în jocul cu Senegal a avut o evoluţie bună.

România va continua meciurile din grupă marţi, 3 decembrie, cu începere de la ora 12.00, iar miercuri, 4 decembrie, de la ora 8.00, va întâlni Muntenegru. Vineri, şase decembrie, România se va duela, de la ora 12.00, cu Ungaria. Meciurile vor fi transmise pe Digi Sport 1. Pentru a se califica în grupele principale, România trebuie să termine în primele trei echipei într-o grupă cu Spania, Senegal, Kazahstan, Muntenegru şi Ungaria.

Comentarii

Redacţia

2019-12-02 14:29:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...