Sport

2019-06-25, 14:16:32

Ovidiu Popescu, cel care a risipit emoţiile barajului de promovare: „Mă bucur că am marcat repede, astfel am abordat meciul fără presiune”

CSM Slatina a avut o cotă la casele de pariuri în meciul tur al barajului de promovare de 1.03, fiind marea favorită dintre toate campioanele judeţene din ţară. Gruparea slătineană şi-a respectat statutul şi a obţinut o victorie cu 2-0. Cu toate acestea, manşa retur de pe terenul Gloriei Corneşti nu a fost lipsită de emoţii, pentru că meciurile de baraj au o miză aparte. Mijlocaşul central Ovidiu Popescu a fost cel care a pus capăt presiunii încă din minutul 2, când a deschis scorul pe terenul campioanei din Dâmboviţa. A fost victorie cu 2-1, iar CSM Slatina a încheiat perfect sezonul.

CSM Slatina a abordat manşa retur a barajului de promovare cu un avantaj de două goluri, după victoria din tur în care Florin Tudor şi Cosmin Căpăţînă şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Cu toate acestea, manşa retur nu a fost lipsită de emoţii, miza unor astfel de meciuri fiind foarte mare. Mijlocaşul central al grupării slătinene, Ovidiu Popescu, a pus capăt presiunii încă din minutul 2, când a marcat cu o execuţie din afara careului. A fost momentul în care gruparea slătineană a fost sigură de promovare. Jocul s-a încheiat în cele din urmă cu o nouă victorie a grupării slătinene, scor 2-1, cel de-al doilea gol fiind marcat de Bogdan Panait, în minutul 89.

„A fost un baraj mai greu decât ne aşteptam, mă bucur că am marcat repede, astfel am abordat jocul fără presiune. Este o promovare frumoasă, muncită, de care ne-am bucurat extrem de mult. Mă bucur că am terminat cu victorii pe linie, acum urmează o vacanţă scurtă, în care mă odihnesc, pentru că mai este puţin şi începem pregătirea pentru noul sezon, care va fi mult, mult mai greu”, a declarat mijlocaşul central al echipei CSM Slatina, Ovidiu Popescu.

CSM Slatina va da startul pregătirilor pentru Liga a III-a pe data de 8 iulie. Primul meci oficial va fi în Cupa României, pe 31 iulie, atunci când este programat primul tur al competiţiei surprizelor.

Comentarii

Redacţia

2019-06-25 14:16:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...