Eveniment

2020-08-13, 11:37:25

Pacienta cu coronavirus din ambulanța prăbușită de pe pod, în Gorj, a murit

Pacienta infectată cu coronavirus, aflată în ambulanța care s-a prăbușit de pe pod, în Gorj, a murit noaptea trecută. Femeia era transportată de la Orşova la Târgu Jiu, în momentul accidentului.

Femeia infectată cu SARS-CoV-2, care se afla în ambulanța căzută de pe pod, după impactul cu o mașină, în satul Cornești, din județul Gorj, a murit, arată observatornews.ro.

Pacienta s-a stins în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul din Târgu Jiu.

Și șoferul ambulanței este în stare gravă, acesta fiind transferat la un spital din Craiova.

Ieri, o ambulanță care transporta o femeie cu COVID-19 a căzut de pe un pod, în comuna Bălești, satul Cornești, după impactul cu o mașină.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod", au informat autorităţile.

În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul.

Comentarii

Redacţia

2020-08-13 11:37:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...