Eveniment

2020-08-13, 11:59:44

Pacientă de 80 de ani, de la Spitalul Schitu, a murit la Caracal

O femeie de 80 de ani, pacientă a Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, a murit seara trecută, la Spitalu Caracal. Aceasta a fost contact cu primii pozitivaţi din focarul de Spitalul Schitu.

Femeia era pacienta Spitalului Schitu de mai multe luni. Pentru că a fost contact direct cu primii pacienţi pozitivaţi, aceasta a fost mutată într-unul dintre pavilioanele tampon, special amenajat pentru izolare.

În cursul zilei de sâmbătă, starea femeii s-a alterat şi a fost transferată la Spitalul Slatina. În data de 10 august a venit testul pozitiv pentru pacienta de 80 de ani. Marţi, femeia a ajuns la Spitalul Cracal, aceasta având multiple comorbidităţi - demenţă senilă, insuficienţă cardiacă congestivă.

Miercuri seară, femeia a decedat la unitatea medicală caracaleană.

53 de pacienţi şi angajaţi ai Spitalului Schitu au fost infectaţi cu SARS-COV2. DSP Olt a luat decizia carantinării unităţii medicale, astfel nu se fac internări sau externări până la stingerea focarului.

Comentarii

Redacţia

2020-08-13 11:59:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...