Politică

2019-10-08, 09:58:04

Pactul pentru Bunăstare propus de PSD a strâns un milion de semnături

Un milion de români susțin măsurile propuse de PSD în Pactul pentru Bunăstare şi au şi semnat acest document, potrivit unui comunicat al social-democraţilor din Olt.

Reprezentanţii PSD spun că românii își doresc pensii și salarii mai mari și programe dedicate tinerilor antreprenori.

„Un milion de români vor să aibă un trai mai bun în țara lor și siguranța că niciun partid din opoziție nu le va lua din bani. Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers și au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm!”, mai arată sursa citată.

La începutul lunii septembrie, liderul PSD Viorica Dăncilă a propus partidelor semnarea „Pactului Naţional pentru bunăstarea românilor”, afirmând că doreşte ca „oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”. Ulterior, după ce nu a semnat niciun partid, social-democraţii au transformat pactul într-o petiţie şi au îndemnat populaţia să o semneze.

Comentarii

Redacţia

2019-10-08 09:58:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...