Eveniment

2019-06-05, 15:31:13

Pagubele produse de inundaţiile din ultimele zile, evaluate

O comisie urmează să evalueze, în perioada următoare pagubele produse în judeţul Olt de inundaţiile din ultimele zile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că, în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, pompierii olteni au desfășurat 15 misiuni în sprijinul populației din localitățile Caracal, Scornicești, Movileni și Teslui. S-a acționat pentru evacuarea apei din gospodării și pentru supraînălțarea malului pârâului Teslui Muntean.

Până în acest moment au fost raportate pagube în localitățile Caracal, Scornicești, Balș, Potcoava, Priseaca, Grădinile, Sâmburești, Cungrea, Bărăști, Teslui, Vulturești, Corbu, Tătulești, Movileni și Perieți.

„În perioada următoare, prin ordin al Președintelui Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, se va constitui o comisie care se va deplasa în teren pentru evaluarea pagubelor”, a afirmat Băsăşteanu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-05 15:31:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...