Social

2019-10-16, 10:24:12

Pâine gratuită pentru nevoiaşi, în fiecare zi, la o biserică din Slatina

Nevoiaşii din Slatina primesc pâine gratuit, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din municipiu, în cadrul unui proiect derulat în parteneriat cu o companie de panificaţie din oraş.

Potrivit preotului Sergiu Cîrstea, proiectul a început de câteva zile cu numele „Pâinea noastră cea de toate zilele”, cu trimitere la una dintre cele mai importante rugăciuni creştine.

„Dragilor, împreună cu oamenii minunaţi din conducerea companiei SC Pandipo SRL, am pus pe picioare de câteva zile un proiect cu numele «Pâinea noastră cea de toate zilele», prin care în fiecare zi, la Biserica «Maica Domnului» din Slatina, persoanele care au cu adevărat nevoie şi fără posibilităţi or să găsească o pâine”, a scris preotul Cîrstea, pe Facebook.

Comentarii

Redacţia

2019-10-16 10:24:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...