Comunitate

2018-07-20, 15:26:49

Panică într-un cartier din Slatina, după ce un şarpe boa a fost lăsat liber de proprietari

Un şarpe boa de mari dimensiuni a fost lăsat liber, în public, în zona străzii Garofiţei din Slatina, în apropiere de sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, spre spaima oamenilor din zonă.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu două zile, proprietarii reptilei fiind doi cetăţeni de naţionalitate germană.

Potrivit martorilor, şarpele a putut fi observat într-un copac din apropeirea blocului unde nemţii rezidează.

Înspăimântaţi, oamenii au vrut să alerteze autorităţile, însă deocamdată nu s-a luat nicio măsură împotriva proprietarilor.

Directorul adjunct al Poliţiei Locale Slatina, Ilie Scaete, a declarat că proprietarii şarpelui urmează să fie identificaţi.

„Am fost sesizaţi de un cetăţean şi întrebaţi dacă putem lua vreo măsură. N-am aplicat nicio amendă, noi nu am constatat direct acest eveniment, fiind sunaţi abia a doua zi. O să-i îi căutăm pe proprietari, vom proceda la identificarea lor, şi le vom pune în vedere drepturile şi obligaţiile lor”, a afirmat Scaete.

În România, deţinerea unui animale exotic de companie, fără un aviz eliberat de Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, atrage după site amenzi usturătoare pentru proprietari.

Comentarii

Redacţia

2018-07-20 15:26:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...