Administraţie

2019-02-07, 12:16:51

Parc auto nou pentru drumarii slătineni. Patru autobasculante au ajuns la SDN

Patru autobasculante dotate cu echipamente pentru deszăpezire au intrat în dotarea Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina.

Autobasculantele au fost achiziționate de către CNAIR, făcând parte din programul de reînnoire a parcului auto și de utilaje, program derulat de Direcția Mecanizare.

Autobasculantele sunt model EURO 6, producție 2018 și se vor folosi și în timpul verii la activitățile curente derulate de SDN-uri.

Directorul SDN Slatina, Adrian Motorga, a declarat că vechile autobasculante datau din anii ’70 şi nu mai treceau insepcţia RAR.

„La noi au ajuns trei anul acesta şi mai aveam una venită la finalul anului trecut. Pe cele vechi le vom casa. Sunt din anul 1970 şi ceva. Nu le mai puteam folosi pentru că nu mai trecea RAR-ul cu ele”, a afirmat Motorga.

Comentarii

Redacţia

2019-02-07 12:16:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...