Comunitate

2019-03-11, 16:35:28

Parcul de la fosta Unitate Militară din Slatina, racordat la reţeaua de alimentare cu apă a oraşului

Parcul care se construieşte la fosta Unitate Militară din Slatina fost branşat la reţeaua de alimentare cu apă a oraşului, iar Compania de Apă Olt (CAO) a demarat o nouă acţiune de spălare a reţelelor publice din zonă.

Potrivit CAO, după branşarea parcului, consumul de apă a crescut, în zona de distribuție cuprinsă între străzile Ecaterina Teodoroiu- Tunari- Crizantemei- Drăgănești- Aleea Violetei- Garofiței, şi au apărut sesizări legate de creșterea turbidității apei.

De aceea, în vederea îmbunătățirii calității apei furnizate, Compania de Apă Olt, va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, pe străzile menționate mai sus, în perioada 11 martie 2019 - 15 martie 2019, de la ora 23.30 până a doua zi la ora 5.30.

„Pe perioada desfășurării lucrărilor, nu se oprește furnizarea apei potabile! Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmit reprezentanţii CAO.

Comentarii

Redacţia

2019-03-11 16:35:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...