Comentariul Gazetei

2020-04-17, 10:10:45

Paştele în vremea pandemiei...

Pentru cei mai mulţi dintre noi, Paştele înseamnă prilej de a petrece împreună cu familia, prietenii sau rudele pe care unii dintre noi nu le-am mai văzut de ceva vreme. Anul acesta va fi altfel. Din motive ce ţin de siguranţa şi sănătatea noastră, dar şi a celor dragi, anul acesta este indicat să petrecem Sărbătorile Pascale acasă. 

Avem o lună de „stare de urgenţă” şi ne mai aşteaptă încă una, timp în care trăim într-o semi-izolare. Nu e deloc uşor, însă situaţia o impune. Credinţa nu înseamnă, în opinia mea, mersul la biserică, ci binele pe care-l poţi face în jurul tău. Credinţa o regăsim în sufletele noastre, iar binele şi bunul simţ pot fi tot o formă de credinţă. Iar dacă în acest an, binele înseamnă că trebuie să stăm acasă, atunci să dăm dovadă de bun simţ, dar mai ales de responsabilitate. Nu e momentul să ne jucăm cu vieţile celor dragi nouă. 

Dacă în acest an trebuie să renunţăm la obiceiurile creştineşti, haideţi să o facem! Să petrecem sărbătorile restrâns, pentru a nu complica mai mult lucrurile. Să căutăm în sufletele noastre bucuria, liniştea şi alinarea în aceste vremuri tulburi. Paşte Fericit, tuturor!


Comentarii

Redacţia

2020-04-17 10:10:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...