Naţional

2019-04-27, 13:22:50

Patronul unei patiserii găsit spânzurat, după ce unitatea a fost jefuită de 100.000 de lei

Patronul unei patiserii a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracţiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie.Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei. Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineaţă, de administratorul societăţii, iar în aceeaşi zi, la ora 14,30, poliţia a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei din localitatea Guruslău. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea circumstanţelor în care au avut loc aceste evenimente şi pentru identificarea autorilor furtului.

Sursa: Mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-04-27 13:22:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...