Sănătate

2020-06-20, 10:59:17

Patru asistente de la Spitalul Corabia, confirmate cu noul coronavirus

Patru asistente de la Spitalul Orăşenesc Corabia au fost confirmate cu noul coronavirus, toate fiind contacţi direcţi cu o infirmieră a unităţii medicale, „pacientul zero”.

Potrivit unor surse medicale, trei dintre asistente sunt internate la Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar cea de a patra la Spitalul Municipal Caracal.

Tot la Caracal este internată şi o infirmieră de la Spitalul Corabia. Acesta a fost primul cadru medical de la spitalul corăbian confirmat cu COVID-19, iar asistentele au luat virusul de la ea.

Aceleaşi surse susţin că infirmiera este în stare gravă, fiind netransportabilă.

Cu aceste patru noi îmbolnăviri, numărul cazurilor confirmate la nivelul judeţului Olt ajunge la 149. Nouă persoane au murit, de la începutul pandemiei şi 105 au fost declarate vindecate şi au fost externate din spital.

Comentarii

Redacţia

2020-06-20 10:59:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...