Comunitate

2020-02-13, 15:04:04

Patru posturi, scoase la concurs. Se cere vechime

Două primării din judeţ fac angajări. Patru posturi au fost scoase la concurs, iar angajatorii cer vechime.

Primăria comunei Osica de Jos vrea să angajeze un şofer pentru buldoexcavator şi un consilier. Candidaţii care doresc să lucreze pe buldoexcavator trebuie să aibă studii generale, certificat de competenţe profesionale pentru calificare ca maşinist pentru terasamente, permis categoria B, cunoştinţe de mecanică auto şi vechime în specialitate un an.

Cei care râvnesc la postul de consilier în cadrul Primăriei Osica de Jos trebuie să aibă studii universitare cu diplomă de licenţă şi vechime de minimum şapte ani.

Concursul va fi organizat după următorul calendar: 25 februarie, termen limită pentru depunerea dosarelor, 4 martie proba scrisă şi 9 martie interviul.

Şi Primăria Dobreţu a scos la concurs două posturi. În primul rând, are nevoie de un operator PC. Acesta trebuie să aibă studii superioare şi vechime de cel puţin un an. Dosarele pot fi depuse până la 27 februarie, proba scrisă este programată pentru 5 martie, iar interviul pe 6 martie.

Totodată, Primăria Dobreţu are nevoie de un paznic. Condiţiile de participare la acest concurs sunt: studii medii, vechime în muncă de cel puţin un an şi să deţină atestat de paznic. Candidaţii îşi pot depune dosarele până pe 25 februarie, proba scrisă fiind programtă pentru 5 martie, iar interviul pe 6 martie. 

Comentarii

Redacţia

2020-02-13 15:04:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...