Politică

2020-06-26, 16:16:34

Paul Stănescu anunță că PSD va depune moţiune înainte de alegerile locale: Vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19.

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a transmis un comunicat de presă în care anunță că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, care va trece fără dubii.

Stănescu spune că liberalii speră ca social-democraţii să nu depună o moţiune, încercând să se convingă singuri de acest lucru. 

„Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19. Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară!”, transmite secretarul general interimar al PSD.

Paul Sănescu susține că Guvernul Orban va fi demis înainte de alegerile locale și transmite un mesaj primarilor.

„Am arătat în Parlament, la rectificarea bugetară, că știm să facem dreptate primăriilor și consiliilor județene, alocând fondurile ce acoperă cheltuielile făcute în pandemie. Ne vom bate să-i apărăm pe toți aleșii locali și membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eșuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar muncește, nu chefuiește în sediul Guvernului!”, mai spune Stănescu. 


Comentarii

Redacţia

2020-06-26 16:16:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...