Politică

2019-06-07, 12:37:34

Paul Stănescu, demisie din funcţia de preşedinte executiv interimar al PSD

Senatorul Paul Stănescu şi-a anunţat, vineri, în cadrul Comitetului Executiv al PSD, demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar al partidului, pe care o ocupa din 28 mai.

Potrivit unor surse politice, Stănescu şi-a anunţat colegii despre intenţia sa după anunţul Viorică Dăncilă, preşedintele interimar al partidului, că un Congres în care să fie validat candidatul la preşedinţie va fi organizat în această lună.

Stănescu a preluat funcţia de preşedinte executiv interimar al partidului, în prima zi după alegerile europarlamentare, când Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Atunci, Viorica Dăncilă a preluat interimar funcţia de preşedinte al PSD, iar Rodica Nassar pe cea de secretar general al partidului.

Comentarii

Redacţia

2019-06-07 12:37:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...