Politică

2018-01-17, 12:18:53

Paul Stănescu, la consultări cu Iohannis

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, face parte din delegaţia alianţei PSD-ALDE care este prezentă la consultările pentru desemnarea noului premier.

Alături de Stănescu, din delegaţie fac parte preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, iar din partea ALDE sunt Daniel Chiţoiu şi Graţiela Gavrilescu.

În Guvernul Tudose, Paul Stănescu a fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. El este vicepreşedinte al PSD, la nivel naţional.

PSD a propus-o marţi pe europarlamentarul Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că Dăncilă este o femeie civilizată, neconflictuală şi are relaţii bune cu Bruxelles-ul, iar acest lucru va ajuta România în preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Întrebat despre proiectele în care s-a implicat Viorica Dăncilă şi care o recomandă pentru poziţia de prim-ministru, liderul PSD a precizat că aceasta nu a dorit să vină la conferinţa de presă, pentru că vrea să organizeze o conferinţă doar dacă va fi desemnată de către preşedintele Iohannis.

Comentarii

Redacţia

2018-01-17 12:18:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...