Politică

2019-10-07, 09:27:02

Paul Stănescu: Moțiunea de cenzură nu va trece

Senatorul PSD Paul Stănescu, președintele organizației Olt, este sigur că moțiunea de cenzură nu va trece, iar Guvernul Dăncilă va rămâne în funcție.

Într-o intervenție la Realitatea TV, la emisiunea "România 2019" de duminică seara, Paul Stănescu a susținut că niciunul dintre cei șapte parlamentari social-democrați de Olt nu va vota moțiunea.

"Pronosticul meu, și spun din convingere lucrul ăsta: moțiunea nu trece. Moțiunea pică. Discutăm cu colegii din opoziție, cu toți colegii discutăm, sigur că Opoziția nu a vrut această moțiune de cenzură. Moțiunea a vrut-o președintele Klaus Iohannis. Pentru că în continuare candidatul cel mai puternic sau contracandidatul pentru Klaus Iohannis rămâne Viorica Dăncilă. Eu sigur sunt soldat credincios al partidului și, de fiecare dată, ce a stabilit majoritatea fără discuție, eu și organizația de la Olt respectăm aceste lucruri. Îi asigur pe toți colegii mei că toți parlamentarii de Olt, și nu sunt puțini, sunt trei senatori și patru deputați, sigur nu vor vota moțiunea. 100% nu vor vota moțiunea. Chestiunile cu toate speculațiile spuse, că au fost niște primari la Kiseleff și nu știu cine a vorbit cu ei, fac parte din bucătăria internă", a spus Paul Stănescu la Realitatea TV.

sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2019-10-07 09:27:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...