Politică

2019-05-29, 12:48:42

Paul Stănescu: „Organizarea congresului va fi cel mai probabil în toamnă, în prima parte a lunii septembrie”

Președintele executiv al PSD Paul Stănescu a declarat, la finalul Comitetului Executiv, că nu s-a luat o decizie în ceea ce privește organizarea unui congres al partidului.

În opinia lui Stănescu, actuala conducere interimară va rămâne în următoarele luni. Viorica Dăncilă și Paul Stănescu au preluat șefia PSD și au fost validați de Comitetul Executiv după încarcerarea lui Liviu Dragnea.

„Nu s-a decis nimic în ceea ce privește organizarea congresului. Părerile sunt împărțite, dar nu s-a luat o hotărâre. Personal, cred că organizarea congresului va fi cel mai probabil în toamnă, în prima parte a lunii septembrie. Până la congres se va da drumul la alegeri interne în toate organizațile din țară”, a declarat Paul Stănescu, pentru hotnews.ro.

În interiorul PSD tocmai s-au finalizat alegerile în toate organizațiile din țară. 15 filiale PSD și-au ales conducerea în ultima perioadă, sub supravgherea atentă a lui Liviu Dragnea, procesul find încheiat abia în urmă cu o lună.

Declarația lui Stănescu are loc în contextul în care Comitetul Executiv al PSD a decis marți seară, după aproape șase ore de discuții, tragerea pe linie moartă a apropiaților lui Dragnea și readucerea în prim plan a contestatarilor acestuia.

Astfel, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache au făcut un pas în spate, iar Viorica Dăncilă, Paul Stănescu, Gabriela Firea și Marcel Ciolacu fac parte din noua gardă a PSD.

Comentarii

Redacţia

2019-05-29 12:48:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...