Politică

2019-06-26, 15:48:42

Paul Stănescu: „PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidenţiale”

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, spune că PSD ar trebui să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale din toamnă, iar o nominalizare potrivită i-ar asigura şi prezenţa în turul doi al scrutinului.

Stănescu a ţinut să precizeze că PSD încă mai are putere să pună probleme adversarilor politici.

„Eu cred că în contextul actual PSD trebuie să aibă un candidat propriu, că e din partid, că e din afara partidului, nu ştiu cine va fi, dar trebuie să aibă un candidat propriu şi trebuie să se bată pentru alegerile prezidenţiale, pentru că la acestea nu e o chestiune numai de partid. Dacă va face o nominalizare bună, eu cred că are şanse şi PSD să intre în turul al doilea la prezidenţiale. Noi am pierdut o bătălie, nu am pierdut războiul, să nu creadă cineva că PSD a murit, n-a murit. La prezidenţiale, indiferent cine va fi candidatul, mergem să câştigăm. La funcţia prezidenţială contează foarte mult candidatul, contează şi partidul, îi dă un număr de voturi, dar în momentul în care se duce în turul doi, candidatul contează enorm”, a afirmat Stănescu.

El a adăugat că Viorica Dăncilă poate fi primul preşedinte al PSD care nu va fi şi candidat al partidului la prezidenţiale.

„Doamna preşedinte interimar şi prim-ministru a spus că nu va candida, a spus public că nu va candida la prezidenţiale şi va sprijini candidatul partidului la această funcţie.  E o cutumă ca preşedintele partidului să fie candidatul la prezidenţiale, dar poate fi încălcată. Dacă nu-şi doreşte să candideze, nu va candida”, a conchis Paul Stănescu

Comentarii

Redacţia

2019-06-26 15:48:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...