Politică

2019-04-01, 14:45:48

Paul Stănescu: Relaţia cu Dragnea e cea pe care o ştiţi. Situaţia în partid este foarte bună

Fostul vicepremier Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a afirmat, luni, în Parlament că relaţia sa cu liderul PSD Liviu Dragnea este cea cunoscută, dar că situaţia din partid este una „foarte bună”.

„Foarte bună”, a spus, înaintea întâlnirii conducerii partidului cu liderii locali PSD, Paul Stănescu, întrebat care este situaţia în partid.

De asemenea, chestionat cu privire la relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, el a răspuns: „Cea pe care o ştiţi, care o ştiţi dumneavoastră”.

Stănescu a declarat luni, că a votat pentru lista social-democraţilor la europarlamentare, chiar dacă nu a susţinut-o pe Rovana Plumb.

„Suntem în precampanie. Asta nu înseamnă că dacă am votat împotriva Rovanei Plumb... E vorba de o listă de partid, votăm cu partidul, nu este nicio problemă”, a declarat Paul Stănescu, citat de mediafax.ro.

Totodată, liderul PSD Olt a spus că nu va pleca din PSD.

„Eu v-am spus încă de la început că sunt membru al PSD, că prin structura mea sunt un om de stânga şi nu voi pleca din PSD”,
a mai afirmat Stănescu.

Luni are loc o nouă întâlnire cu liderii judeţeni din PSD de la nivel naţional.

Liderii PSD de la Bucureşti au întâlniri luni şi marţi la Parlament cu 14 organizaţii judeţene PSD pe zi.


Comentarii

Redacţia

2019-04-01 14:45:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...