Politică

2019-11-11, 16:25:26

Paul Stănescu: „Votul, motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național”

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a vorbit despre rezultatul obţinut de organizaţia judeţeană în primul tur al prezidenţialelor.

Stănescu spune că votul oltenilor este un sprijin pentru continuarea proiectelor de investiţii de pe plan local.

„PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere. Prezența, într-un număr atât de mare, ne arată că oltenii au conștientizat importanța participării la vot, iar rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere,  manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale. Este un sprijin important ce ne ajută în continuarea cu succes a proiectelor de investiții pe plan local și  în concretizarea ofertei electorale, care îi poate conferi județului Olt locul bine meritat în ierarhia națională”, a transmis Stănescu, prin intermediul unui comunicat de presă.

El le-a mulţumit primarilor şi militanţilor PSD pentru munca depusă.

„Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om. Votul de duminică este un motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național. Nu a fost ușor, dar continuând împreună suntem convinși că vom putea duce la bun sfârșit angajamentele luate în fața dumneavoastră”, a mai spus Paul Stănescu.

În judeţul Olt, Viorica Dăncilă a luat 42,99% din sufragii, în timp ce Iohannis a reuşit să obţină doar 29,72%. În continuare, cele mai multe voturi le-a luat candidatul susţinut de Pro România şi ALDE, Mircea Diaconu - 7,97%. Candidatul USR, Dan Barna, a obţinut 7,36%.

Candidatul PSD a câştigat alegerile în toate oraşele din Olt, exceptând Scorniceşti.

Comentarii

Redacţia

2019-11-11 16:25:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...