Comentariul Gazetei

2019-07-17, 15:45:55

Paznic agresiv, la supermarket

Femeia este strigată puternic să stea pe loc. Se opreşte şi nu înţelege ce se întâmplă. Vrea să-şi aştepte soţul, care era la casă să plătească micile cumpărături. Întreaga scenă s-a petrecut într-un supermarket din apropierea Pieţei Zahana.

Paznicul îi spune să deschidă geanta. Femeia se spune! Bărbatul, care are peste 1,90 metri înălţime şi este plin de tatuaje în zona pieptului, scoate victorios un deodorant, o marcă cunoscută, pe care îl flutură victorios. Totodată, o face hoaţă pe femeie.

Şocată, aceasta îi explică că nu l-a luat din magazin, că este al ei, că este folosit. Mă bag în seamă, simţul civic, şi îi spun paznicului că ţine de igiena femeii, că multe femei au în geantă astfel de lucruri, şi îl rog să verifice camerele de supraveghere.

Acesta îmi răspunde că el trebuie să verifice 27 de camere şi îi este imposibil acest lucru. În fine, lucurile se agită, iar mai mulţi cumpărători de la casă sar în apărarea femeii. Şi a mea, că şi eu am fost luată la ochi de paznic.

Mi s-a părut deplasată atitudinea paznicului care începe să urle! În acest context, rog casiera să cheme şeful de magazin. Paznicul pune mâna pe mine şi îmi spune că mă dă afară. Şefa de magazin nu reuşeşte să apleneze conflictul, iar eu vreau să sun la poliţie. Paznicul îmi spune că sunt o ţărancă, care vin la oraş să-mi fac cumpărăturile! Femeia de la care a plecat tot conflictul mă roagă să plecăm să nu mai sun la poliţie pentru că ne stricăm duminica degeaba.   

Am rămas şocată de atitudinea paznicului, care nu înţelege că îşi ia salariul în urma cumpărăturilor pe care noi, slătinenii de rând, le facem în astfel de magazine.

Comentarii

Redacţia

2019-07-17 15:45:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...