Sănătate

2021-01-26, 10:39:57

Pe 8 februarie, în funcţie de dozele de vaccin primite, se vor deschide alte două fluxuri de vaccinare în Slatina şi unul în Balş

Aproximativ 30.000 de persoane din Olt s-au programat deja pentru a efectua vaccinul anti-COVID-19, iar autorităţile iau în calcul mărirea capacităţii de vaccinare. În funcţie de dozele de vaccin pe care judeţul nostru le va primi, din 8 februarie ar urma să se deschidă alte două fluxuri de vaccinare în Slatina, în cadrul centrului de la Liceul Agricol, şi un alt flux la centrul de vaccinare de la Balş.

Interesul ridicat pentru efectuarea vaccinului anti-COVID19 determină autorităţile să găsească soluţii pentru mărirea capacităţii de vaccinare. La nivelul judeţului Olt, există cinci centre de vaccinare, cu tot atâtea fluxuri, însă din 8 februarie, în funcţie de dozele de vaccin primite de la centru, vor fi amenajate alte trei cabinete de vaccinare.

„Împreună cu DSP Olt, am identificat încă trei fluxuri de vaccinare la nivelul judeţului Olt, două la centrul de vaccinare de la Liceul Agricol şi unul la centrul de vaccinare de la Balş. Acestea ar urma să fie deschise, din 8 februarie, în funcţie de dozele de vaccin pe care le primim”, a precizat Ionela Asan, şefa Cancelariei Prefectului de Olt.

În prezent, vaccinarea din cadrul etapei a II-a se desfășoară într-un total de 5 fluxuri (1 cabină vaccinare/centru), câte unul pentru fiecare centru din următoarele localități: Slatina, Caracal, Corabia, Drăgănești-Olt şi Scornicești. 


Comentarii

Redacţia

2021-01-26 10:39:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...