Social

2021-06-09, 09:33:40

Pensionarii din judeţul Olt sunt aşteptaţi să-şi ridice biletele de tratament

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt, în staţiuni de pe litoralul românesc, dar şi la munte. Biletele au data de plecare în staţiune în perioada 25-28 iunie. Pentru un sejur, care include cazare, masă şi proceduri de tratament, pensionarii plătesc jumătate din cuantumul pensiei.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 7 - 2021.

Lista cuprinde un număr de 103 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. si din unitatile hoteliere cu care CNPP a incheiate contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 25-28.06.2021 și sunt repartizate astfel:

- 5 bilete în stațiunea Amara;

- 2 bilete în stațiunea Bala;

- 2 bilete în stațiunea Buziaș;

- 11 bilete în stațiunea Caciulata;

- 4 bilete în stațiunea Calimanesti;

- 6 bilete în stațiunea Covasna;

- 9 bilete în stațiunea Eforie Nord;

- 6 bilete în stațiunea Felix;

- 6 bilete în stațiunea Govora;

- 12 bilete în stațiunea Herculane;

- 2 bilete în stațiunea Neptun;

- 27 bilete în stațiunea Olanesti;

- 4 bilete în stațiunea Pucioasa;

- 5 bilete în stațiunea Saturn;

- 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 16 iunie 2021, inclusiv.

Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusa si se prezinta la ghiseu.


Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 18 iunie 2021 si se vor vinde in data de 23 iunie 2021.

 


Comentarii

Redacţia

2021-06-09 09:33:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...