Social

2019-10-03, 10:33:31

Pensionarii din judeţul Olt sunt aşteptaţi să-şi ridice biletele de tratament. Felix, Herculane şi Olăneşti, printre destinaţiile vârstnicilor

S-a alocat o nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. Cele 183 de tichete, cu data de plecare în staţiune în perioada 22-25 octombrie, pot fi ridicate de la Casa de Pensii până pe data de 14 octombrie. Cele mai multe bilete de tartament sunt în staţiunea Olăneşti.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XV-a. Lista cuprinde un număr de 183 bilete de tratament aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2019, cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 22-25 octombrie şi sunt repartizate astfel: 10 bilete în stațiunea Amara, 9 bilete în stațiunea Bala, 3 bilete în stațiunea Buziaș, 12 bilete în stațiunea Căciulata, 15 bilete în stațiunea Călimănești, 13 bilete în stațiunea Covasna, 4 bilete în stațiunea Eforie Nord, 8 bilete în stațiunea Felix, 2 bilete în stațiunea Geoagiu, 30 bilete în stațiunea Govora, 13 bilete în stațiunea Heculane, 7 bilete în stațiunea Mangalia, 46 bilete în stațiunea Olanesti, 9 bilete în stațiunea Pucioasa, două bilete în stațiunea Sinaia.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 14 octombrie. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 15 octombrie 2019 și se vor vinde în data de 16 octombrie. Pentru un bilet de tratament, pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei.                             

Comentarii

Redacţia

2019-10-03 10:33:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...