Social

2020-03-16, 18:30:13

Pensionarii nu mai pot pleca la tratament balnear. Biletele care au fost eliberate vor fi anulate

Acordarea biletelor de tratament în staţiunile balneare din ţară este sistată ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii cu noul coronavirus. Astfel, Casa de Pensii Olt anunţă anularea biletelor eliberate, urmând ca beneficiarii să solicite restituirea integrală a contribuţiei.

Persoanele care au solicitat bilet de tratament prin Casa Judeţeană de Pensii Olt nu mai pot pleca în staţiunile balneare din ţară în perioada în care există restricţii legate de limitarea rîăspândirii coronavirusului. Astfel, eliberarea biletelor de tratament a fost suspendată.

„Având în vedere starea de urgenţă decretată de autoritaţi şi prevederile Hotărârii nr.9/14.03.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă pentru instituirea unor măsuri pentru evitarea raspândirii COVID-19(Coronavirus) prin care au fost aprobate recomandările ,, Grupului de analiză” , ce vizează şi  restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice , artistice, religioase, sportive si de divertisment  care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spaţii închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetică , săli de jocuri de noroc si cazinouri, vă comunicam faptul ca activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear este suspendată pe perioada stării de urgenţă”, transmite Casa de Pensii Olt.

Biletele care au fost eliberate vor fi anulate, inclusiv in aplicaţia SPA, urmând ca beneficiarii să solicite restituirea integrală a contribuţiei.

Beneficiarii biletelor anulate  vor putea beneficia de un nou bilet de tratament în anul curent dacă vor depune o noua cerere si vor solicita o alta perioadă.

Noile cereri pentru acordarea biletelor de tratament balnear se vor putea transmite prin e-mail sau prin poştă.

Adresele de e-mail  la care se pot transmite cererile sunt:cjpolt@rdslink.ro sau petitii@cjpolt.ro. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-16 18:30:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...