Comentariul Gazetei

2020-02-05, 14:57:50

Pentru fiecare decizie, un medic răspunde

Zeci de părinţi din Slatina iau cu asalt Camera de Gardă de la Pediatrie, din cadrul Spitalului Judeţean, pentru că vor ca micuţii să fie consultaţi de către medici. Toţi sunt îngrijoraţi de posibilitatea să aibă gripă. Unii vin cu scandal la medici, încercând să-i constrângă pe aceştia să le facă testul pentru depistarea virusului gripal. Eu înţeleg că părintele că este stresat că se poate întâmpla ceva cu copilul său, însă, de aici şi până la a te lua la harţă cu medicul, este cale lungă.

S-a creat o adevărată isterie, însă manierele trebuie să fie păstrate în orice situaţie.

La final de săptămână, medicii lucrează la foc continuu şi văd pe bandă zeci de copii. Pentru fiecare în parte trebuie să fie atenţi, să le pună diagnostic şi să cântărească foarte bine starea de sănătate a micuţilor. O simplă greşeală şi s-ar putea întâmpla o tragedie. Nu sunt un apărător al medicilor, ştiu că s-au întâmplat şi lucruri grave, însă trebuie să-i lăsăm să-şi facă meseria şi nu să aibă bâlci la uşă, pentru că nu vor să facă un test rapid de gripă. Pentru fiecare decizie, un medic răspunde!

Comentarii

Redacţia

2020-02-05 14:57:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...