Sănătate

2018-02-12, 12:34:41

Peste 1.500 de bebeluşi se nasc, anual, la Maternitatea Slatina. Un neonatolog, cooptat la SJU Slatina

Începând din martie, Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina va avea încă un neonatolog. Acesta a fost declarat admis la concursul organizat de conducerea spitalului slătinean, doctorul urmând să-şi încheie activitatea la spitalul din Drăgăşani.

Potrivit datelor furnizate de şeful Şecţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Lucica Alexe, în medie, în fiecare an, la Maternitatea Slatina sunt aduşi pe lume 1.500 de bebeluşi.

Pentru că pe Secţia de Neonatologie lucrează doar patru neonatologi, reprezentanţii celei mai mari unităţi medicale din judeţ au scos la concurs un post. Astfel, medicul Alexandru-Horaţiu Dumitrescu a susţinut, la începutul acestei luni, cele trei probe, fiind declarat admis cu un punctaj total de 184,34 de puncte.

Medicul a lucrat anterior la Spitalul Drăgăşani, urmând ca din martie să-şi înceapă activitatea la SJU Slatina.


Comentarii

Redacţia

2018-02-12 12:34:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...