Învăţământ

2019-03-26, 13:24:38

Peste 2.400 de cereri de înscriere la pregătitoare, în judeţul Olt, după prima etapă

2.465 de cereri de înscriere în învăţământul primar au fost depuse, în judeţul Olt, în prima etapă, potrivit datelor remise de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Lista copiilor înmatriculaţi, informaţii privind numărul locurilor rămase libere şi situaţia copiilor neînscrişi după prima etapă vor fi afişate în unităţile de învăţământ şi pe site-urile acestora, precum şi ale inspectoratului şcolar, vineri, 29 martie.

A doua etapă rezervată completării/depunerii/validării cererilor-tip de înscriere este programată între 2 şi 8 aprilie şi se adresează copiilor care nu au fost înscrişi/nu au participat în prima etapă, cererile fiind completate din nou, în funcţie de locurile disponibile. Listele finale vor fi afişate în data de 11 aprilie.

Totodată, în săptămâna 12-19 aprilie, inspectoratele şcolare vor centraliza şi soluţiona cererile părinţilor/tutorilor legal instituiţi/reprezentanţilor legali ai copiilor care nu au fost încă înscrişi în vreo unitate de învăţământ, având în vedere, cu prioritate, interesul educaţional al copilului.

162,84 clase sunt organizate în tot judeţul, din care 23,84 sunt de învăţământ simultan, trei de step-by-stept şi una de învăţământ special. Cele mai multe clase sunt la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Şcoala „Eugen Ionescu” Slatina şi Şcoala „Nicolae Titulescu” Caracal - câte trei clase.


Comentarii

Redacţia

2019-03-26 13:24:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...