Societate

2017-04-04, 16:05:13

Peste 5.500 de slătineni primesc tichete sociale de Paşte. Ajutoarele rămân în vigoare

Primarul Slatinei Emil Moţ a declarat că programul de acordare a tichetelor sociale pentru slătineni aflaţi în dificultate va continua, municipalitatea având prevăzute sume pentru aceste ajutoare şi în bugetul aferent anului 2017.

Municipalitatea slătineană dă către asistaţii social câte un tichet în valoare de 100 lei.

„În ceea ce priveşte alocările bugetare pentru asistenţă socială, tichetele de Paşte şi de Crăciun rămân în vigoare. Ştiţi foarte bine că am mărit pragul minim pentru cei cu venituri până la 1.000 lei”, a declarat Emil Moţ.

Pentru tichetele sociale de Paşte, s-au primit 6.100 cereri, 5.959 dintre acestea fiind şi confirmate de reprezentanţii Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS). Alte 40 de cereri necesită completări din partea deponenţilor pentru că au fost depuse incomplet - cu acte de identitate expirate sau cupoane de pensie noi.

„Aşteptăm ca cei care le-au depus să le completeze până la finele acestei săptămâni. Persoanele care nu vor fi găsite acasă vor primi o înştiinţare să se prezinte la sediul Poştei pentru a-şi ridica tichetele sociale, iar cei care nici nu se vor prezenta la Poştă mai au o ultimă şansă pentru a primi tichetele dacă se vor prezenta la sediul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială de lângă Piaţa Fraţii Buzeşti, până la finele acestei luni - tichetele pot fi folosite până la finele acestui an”,
a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea.

Comentarii

Redacţia

2017-04-04 16:05:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro