Social

2019-11-06, 15:04:48

Peste 5.600 de cereri pentru tichetele sociale oferite de Primăria Slatina, de Crăciun

Peste 5.600 de persoane din rândul pensionarilor cu venituri mici şi persoane cu handicap au solicitat tichetele sociale oferite de Primăria Slatina, cu ocazia Crăciunului.

În perioada următoare, angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială din subordinea primăriei vor analiza aceste cereri pentru a stabili beneficiarii finali. Sunt persoane care depun mai multe cereri, dar și altele care solicită bonurile, deși nu au domiciliul în Slatina. De asemenea, e nevoie de o verificare a veniturilor solicitanților, pentru că sprijinul financiar se adresează numai pensionarilor cu venituri lunare cumulate mai mici de 1.200 de lei.

După ce va fi încheiată verificarea, se vor transmite spre tipărire bonurile, care vor ajunge la beneficiari prin intermediul poștașilor, în luna decembrie. Valoarea totală a tichetelor sociale este de 100 de lei, pentru fiecare beneficiar.

Comentarii

Redacţia

2019-11-06 15:04:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...