Social

2018-11-07, 11:32:36

Peste 6.200 de slătineni vor primi tichete sociale de Crăciun

6.219 slătineni vor primi tichete sociale de Crăciun în valoare de 100 de lei, ce urmează să fie distribuite de Primăria Slatina, prin poştă, la începutul lunii decembrie.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că angajaţii Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS) au finalizat analiza dosarelor şi 6.219 slătineni vor beneficia de aceste tichete. El a adăugat că distribuirea tichetelor sociale de Crăciun va începe, la începutul lunii decembrie.

Pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei, dar și persoanele cu handicap grav sau accentuat din Slatina se numără printre beneficiarii acestor tichete.

Tichetele sociale au o valoare de 100 lei/beneficiar și vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Comentarii

Redacţia

2018-11-07 11:32:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...